Wat wij doen

Wij helpen bij het maken van aantoonbare impact. Dat doen we voor gemeenten, provincies, rijksoverheid, kennisinstituten, NGO’s of sociaal ondernemers. Met ruime ervaring in complexe omgevingen weten we wat werkt als het gaat om het maken en aantonen van maatschappelijke impact.


 

De dienstverlening die wij bieden is divers. Van kort en snel advies over beleid en uitvoering tot complete trajecten waarbij we zowel het ontwerp als de implementatie op ons kunnen nemen. Van advies over het gebruik van indicatoren om impact aan te tonen tot het opstellen van een jaarlijkse raadsmonitor. Van kortlopend onderzoek tot datascience analyses. Van het onderbouwen van beleid op basis van wetenschappelijke inzichten tot wijkgerichte interventies in de wijk. Van advies over monitoring en sturing tot inkoopstrategieën. En van procesbegeleiding tot programmamanagement.

 

Voor vragen, informatie over onze diensten en offerteverzoeken, kunt u ons mailen via de contactknop.


Het Factorenmodel is een digitaal en interactief instrument en essentieel om samen te werken aan maatschappelijke impact. Het laat zien wat bijdraagt aan het kansrijk, veilig en gezond opgroeien en leven. Bekijk voor meer informatie de factsheet Factorenmodel voor maatschappelijke impact. 

 

 
Contact